tirsdag, april 10, 2007

Påskestund har gull i munn

Påsken 2007 har værmessig variert fra vindstille, sol og blå himmel og overnatting i telt første halvdel, på tur i Tafjordfjellene med KRIK Villmark, til storm med orkan i kastene, snø og null sikt og hyttetur med familien i Hemsedal siste halvdel. Begge deler var gode dager - hver på sine måter! Og Norge er et vakkert land, det er i alle fall helt sikkert! Da er det bare å gjøre seg klar for våren! Nå har jeg skifta fra piggdekk til "sommerdekk" på sykkelen, og høre fuglene synge utenfor vinduet. Selv om jeg skal innrømme at det var litt småsurt å kjøre ned fra fjellet i går og komme hjem til Oslo i fullt snøvær... Men det ser litt ut som det har gitt seg nå!

4 kommentarer:

Solveig sa...

Marie! Ikke visste jeg at du hadde blogg, og ikke visste jeg at jeg tilfeldigvis skulle dumpe innom her og oppdage at du jammen har hatt den en god stund! Så moro å se hva du henger fingrene i om dagen, og at du lever i beste velgående :) Moro! God påske på etterskudd, og god jul på forskudd... Hilsen spanskelev/KRIKstipp/telemarkslærling ;)

Marie i byen sa...

Hei Solveig! Så gøy!! Skikkelig artig å få "besøk" av deg! Da har du vel funnet fine bilder av deg selv her, i bloggens spede begynnelse...!?! Står alt bra til i Bergen og ellers i livet? Husk alltid på at Oslo og popcorn er et stående tilbud!

Solveig sa...

Hehe, joda jeg oppdaget noe smårusk i bloggens spede begynnelse... ;) Festlig du! I Bergen nyter vi godværet for tida, så jeg skal ikke klage! (burde egentlig sittet inne og lest til eksamen, men...) Og du, det er mulig jeg plutselig stikker innom og spør etter litt popcorn... :)

Marie i byen sa...

Du får skaffe deg blogg du og, så har du noe annet å drive på med enn å lese til eksamen...! Fare for å bli hekta, men gøy er det! Eksamen ja, det er det herligste med å være ferdig med å studere, at nå kan en nyte våren uten den dårlige samvittigheten :-) Men kos deg - nå er det jo en herlig tid å være i Bergen på!