torsdag, februar 01, 2007

Månelyst!


Hva er vel bedre når det er (nesten) fullmåne, stjerneklart, snø og helt stille enn å finne et skogsholt utenfor allfarvei, rulle ut liggeunderlaget, krype inn i soveposen, og varme seg på en kopp kakao?? I går kveld ble Rita med og kjørte innover i Maridalen for nettopp å overnatte ute under åpen himmel. Så da ble det en litt senere kveld enn det vel strengt tatt burde en onsdag midt i uka, og litt vanskelig å stå opp i dag tidlig. Men bortsett fra det var det bare herlig. Natta resulterte vel og merke i en litt kortere arbeidsdag for både Rita og meg i dag, men det gjør jo egentlig ingenting - det er vel verdt å få med seg sånne små hendelser i hverdagen!

4 kommentarer:

~RunE~ sa...

Kan du ikke si at det er en del av jobben? Høres ut som et liv, det der, flott. Ellers må jeg si at hyppigheten på innleggene dine har hatt en dramatisk økning, og ingenting gleder en fadder mer enn det. Stå på Marie, og riktig god helg.

anette sa...

Jordmor er også mektig imponert over blogg-innlegg-progresjonen din marie! Så ut som en digg tur! Skulle gjerne vært til stede! Savner jo både deg og Rita, så hadde jo blitt to smekre fruer i ett smekk!:)

Marie i byen sa...

Det er godt å høre at fadderne og jordmor er fornøyd med utviklingen min...! Og jo, Rune, tenker jeg tar det på overtid med nattillegg! Du er hjertelig velkommen med de smekre fruene neste gang, Anette!

Kine & Rune Danielsen sa...

Såå herlig med tur!! Er gøy å lese om livet i tigerstaden!!
Lenge siden sist Marie.....va jo dumt at eg flytta fra hovedstaden når du kom snikande inn. Kos deg i helgå Marie!!