fredag, februar 02, 2007

Deal or no deal?

Ja, nå har jeg blitt TV-stjerne! I kveld var vi med på to innspillinger av TV2s Deal or no deal - så hvis noen vil vite hvor mye penger som var i kofferten(e) og vinne flotte premier når programmene blir sendt, ja, så kan vi alltids bli enige om en grei, liten sum...! Vi var med på to program, der den første deltakeren (Anett), var lite sympatisk, virka rik nok fra før, og ville bruke pengene på hytte i Trysil (og i tillegg satt vi på bakerste benk...). Program nr to derimot var gøyere! Hun som deala da var flyvertinna Jane, ei skikkelig herlig jente, som ville bruke pengene på alt annet enn seg selv. I tillegg ble vi flytta fra bakerste benk til stolraden rett bak sofaen der hennes søster og to kamerater satt, og ble filma mye, så mao tror jeg vi kom MYE på tv!!! Så kanskje jeg skal satse på en karriere innen tv heller??

9 kommentarer:

Erling sa...

Deal or no deal var helt knall! Det høres ut som dere var på to veldig artige innspillinger! Må prøve å få det med meg :) Fredag klokka sju kommer vi på tv, da sitter vi rett bak sofaen.. :D

anette sa...

Når kommer kjendis-marie på tv da?? Vi andre alminnelige tv-tittere, som bor milevis unna Norges Hollywood, må jo ta til takke med å få det med oss på tv-skjermen..

Marie i byen sa...

oi, da får vi se på i dag, da Erling!! gleder meg :-) Ja, den som hadde visst når jeg kommer på TV... må ærlig innrømme at det har vært så mye TV-innspillinger i det siste, at jeg fullstendig har mistet oversikten over når jeg kommer hvor med hva... sukk, sånn er det å være TV-stjerne...

Marie i byen sa...

så deg i kveld på Deal, Erling :-)

Erling sa...

Kjenner meg igjen i dine beskrivelser av å være tv-stjerne :P Jeg har ikke fått sett på ett eneste deal or no deal-program etter at vi var med. Men det viktigste er vel å være med på, og ikke å se seg selv på tv? ;)

Wennis sa...

Vi må snakkes!!!!! Må fikse deal angående surfing....=)Hvordan går det med deg? Ble det tur forrige helg?

Marie i byen sa...

jada, nå har vi snakkes ;-) Burde jo lagt inn ref fra turen forrige helg her, men er visst litt inne i en dødperiode hva angår bloggen for tida. men kommer sterkere tilbake straks. Nå satser jeg på at vi treffes om kun få dager - blir skoy!!

~RunE~ sa...

Hmm. 3 nye bloginnlegg på 5 dager, så har det gått endel uker. Dette var vel mye rykking og napping, Marie???

Marie i byen sa...

oi... ja, du sier noe der, Rune...