fredag, januar 05, 2007

Gratulerer med dagen!

I dag - fredag 5. januar 2007 er bloggen min ett år! Og det feirer vi med innlegg nr 30! En stor takk sendes til jordmor og gudmor Anette som både hjalp bloggen til verden og som er svært flink til å følge den opp. En takk også til fadder Sverre og fadder Rune, som tar oppfølgingsoppgaven til tider svært seriøst. Hva ville vel bloggen vært i dag uten dere...!?!

3 kommentarer:

Sverre Strandamann sa...

Grattis med vel overstått, og beklager at eg har tatt litt lett på fadderjobben i det siste. Då er det gledeleg å sjå at du klarar deg så godt på eiga hand!

anette sa...

Marie! Nå ble jeg mektig imponert!! Ser ut til å bli et lovende godt nytt år dette, med en slik start! Jeg er tilbake i nord. Og kjenner at det er litt bittert å tenke på at jeg akkurat nå kunne vært et helt annet sted... på ei koselig hønsehytte i hemsedals alper med deilig "frugtsalat ala jentane" og jentesnakk på dypt plan ut i de sene nattetimer.... Men jeg får vel helle tenke framover, og innse at til NESTE år kommer det HELT SIKKERT en ny mulighet for å oppleve nettopp dette... Lenge leve TRADISJONENE!! Hilsen jordmor - som håper dere koser dere glugg på tur!!:)

~RunE~ sa...

Så det ble ingen tur til hønsehuset på deg, Anette? Kjipt. Koselig å se dere alle i jula, både Marie, Sverre og Anette. Og Marie, som fadder føler jeg meg både stolt og glad, bloggverden har blitt litt rikere etter ansiktsløftningen. Supert. Sverre, kanskje vi skal lage et mer samkjørt fadderopplegg??