lørdag, januar 20, 2007

Skitur på Romeriksåsen


Vi prøver en gang til å tro at snøen og vinteren kanskje har kommet til Oslo... Det ser i alle fall sånn ut av vinduet nå! Og i dag dro Mona, Rita og jeg forbi Strømmen, Skedsmokorset og fikk med oss en kaffe på bensinstasjonen på Ask før bilen stoppa på Sjongen (artig navn!). Vi var da på Romeriksåsen så vi på kartet, og gikk innover på herlig føre til Raastua ved Råvann. En utrolig koselig stue. Det må også nevnes at vi passerte Bjørn Dæhlie, kona og sønnen på veien! Altså, vi fikk bekreftet at vi var i Nannestadtraktene! Og da vi kom tilbake til storbyen var det snøkaos og hvitt i hvitt og byen var dekket av et relativt tykt, hvitt dekke!

4 kommentarer:

~RunE~ sa...

Hmm. Må innrømme at det høres veldig deilig ut. Jeg savner snøen, masse, og når jeg ser sånne bilder og leser det du skriver må jeg spør meg selv hvorfor en bor et sted det ikke er snø. Nyt snøvinteren!!

Ingeborg Watne sa...

Her i Hammerfest er det masse snø for tida (som du har sett på bloggen min). Og i dag er det så mykje snø at eg ikkje kom meg på jobb. Bilen min rikkar seg nemleg ikkje av flekken, og det går ikkje fleire bussar...

Marie i byen sa...

jeg trodde du måtte ta båt til jobben... men det er kanskje vanskelig å komme til båten uten buss...?!? Hørte det var en bra dag i går med aking, bål, hopp og skileik!!

Ellers hørte jeg det falt litt snø i går på Sørlandet, Rune! Men jeg skal nyte snøvinteren :-)

anette sa...

Også selveste Dæhlien da! Må bli en langsrennstur på meg også snart, er jo nok snø nå i allfall!:) Utrolig digg, er digre brøytehauger overalt.. ELSKER snø!! Og jeg som har fått meg ski til sparken min! Har samme ekstrautstyr som nabodama på 75+ nå..hærlig!:)