torsdag, februar 02, 2006

Endelig tilbake

Det har tatt litt tid å få tid til å skrive litt på bloggen min, men jeg skal prøve å starte et nytt og bedre liv i februar. Eller er det egentlig nytt og bedre liv å bruke mer av tiden på å sitte foran skjermen? Vel - uansett - det er jo koselig å få kommentarer tilbake, og da må man jo skrive litt. Så en stor takk til Ingeborg og Anette som hjalp meg å finne sida mi i den store verdsvevjungelen!

Her i Torvika er vi omtrent i juni måned, i alle fall om vi ser ut av vinduet. I dag var vi på en liten tur for å vurdere skred, og det plaskregna fra vi gikk ut av døra til vi kom inn igjen. Vi fant ut at det ikke var noe særlig skredfare... En av faktorene var at det var mangel på snø... Har hørt at det visstnok betyr at skredfaren reduseres!?!

Dagene går i ett - det er ikke stille liv å jobbe på en folkehøgskole, men veldig givende, og så mange bra elever!!! Og personalet er kjempeflotte også, så jeg trives godt!

Og nå er det kvelden. Har maksimalt underskudd på søvn! God natt sov godt drøm søtt ligg blødt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hallooo!
Har ikke rukket å se så mye på bloggen din ennå, men will do! Forstår i det minste at alt er bra med deg! Hilse fam :) Thale